За мен

cropped-psx_20170622_230438
Родена съм в София, завършила съм Художествената гимназия и Художествена академия, специалност „Плакат“ при проф. Иван Газдов.

От 2005 работя като илюстратор на детски книги.

От 2011 съм отдадена предимно на авторските ми книги за деца, първата от които е „Цветна бъркотия“ – 2012. Следват „Матея“ – 2013 и „Давид“ – 2017.

В момента работя по следващия си проект.

За контакти:

Advertisements

7 thoughts on “За мен

  1. Получихме двете книги като подарък.Дъщеря ми е на 3 години, често четем книжки заедно , а историята „Цветна бъркотия “ и приказното момиченце Матея, тя заобича мигновенно 😊.Прекрасни книги, изпълнени със съдържание и едновременно с това достъпни и интригуващи и за най-малките.Благодаря!С нетърпение очакваме и следващата завладяваща история ,и желаем успех на Евгения Войнова!

  2. Здравейте:) А какво се случи с Давид?
    Ваш голям почитател: Ася Димитрова

  3. Сега получих „Матея“ и съм очарована и от историята и от илюстрациите. Благодаря за стойностните неща , с които сте се захванала , Евгения и благодаря за хубавото посвещение на моята книга :)))

  4. Днес с голямо удоволствие си получих „Давид“, две книжки. Адмирации, скъпа Жени! И изданието е много добро. Да не говорим за останалото. Чудесен коледен подарък. Препоръчвам го и на малки и на големи.

  5. Като човек, като учител на деца и преподавател по йога на деца за мен е истинско удоволствие да разлиствам книжките „Матея“, „Цветна бъркотия“ и последната красотия „Давид“. Използвам ги в часовете по йога, правим йога пози по тях, обсъждаме с децата посланието и чудесата на книжките. Чудни, Чисти и Чудотворни Книги! Горещо ги препоръчвам за подарък! Благодаря ти Жени за вълшебната ти вдъхновяваща работа!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s