За мен

cropped-psx_20170622_230438
Родена съм в София, завършила съм Художествената гимназия и Художествена академия, специалност „Плакат“ при проф. Иван Газдов.

От 2005 работя като илюстратор на детски книги.

От 2011 съм отдадена предимно на авторските ми книги за деца, първата от които е „Цветна бъркотия“ – 2012. Следват „Матея“ – 2013 и „Давид“ – 2017.

В момента работя по следващия си проект.

За контакти:

Реклами

10 thoughts on “За мен

 1. Получихме двете книги като подарък.Дъщеря ми е на 3 години, често четем книжки заедно , а историята „Цветна бъркотия “ и приказното момиченце Матея, тя заобича мигновенно 😊.Прекрасни книги, изпълнени със съдържание и едновременно с това достъпни и интригуващи и за най-малките.Благодаря!С нетърпение очакваме и следващата завладяваща история ,и желаем успех на Евгения Войнова!

 2. Здравейте:) А какво се случи с Давид?
  Ваш голям почитател: Ася Димитрова

 3. Сега получих „Матея“ и съм очарована и от историята и от илюстрациите. Благодаря за стойностните неща , с които сте се захванала , Евгения и благодаря за хубавото посвещение на моята книга :)))

 4. Днес с голямо удоволствие си получих „Давид“, две книжки. Адмирации, скъпа Жени! И изданието е много добро. Да не говорим за останалото. Чудесен коледен подарък. Препоръчвам го и на малки и на големи.

 5. Като човек, като учител на деца и преподавател по йога на деца за мен е истинско удоволствие да разлиствам книжките „Матея“, „Цветна бъркотия“ и последната красотия „Давид“. Използвам ги в часовете по йога, правим йога пози по тях, обсъждаме с децата посланието и чудесата на книжките. Чудни, Чисти и Чудотворни Книги! Горещо ги препоръчвам за подарък! Благодаря ти Жени за вълшебната ти вдъхновяваща работа!

 6. Давид и Матея са страхотни и като текст, и като илюстрации! С нетърпение очаквам новия тираж на цветна бъркотия, както и бъдещите Ви творби! Поздравления и Ви желая нестихващо вдъхновение! 🙂

 7. Здравейте! Какво ли не прави Фейсбук, но същественото е, че Ви открих!
  Веднага си поръчах трите книги. Едната беше надписана за едното ми детенце, другата – за другото, а третата… не знаех как да я поделя между двете. С едното детенце ги погълнахме мигновено – още като се приземиха при нас. Занимавам се с редакторска и коректорска работа, преводач, поет и журналист съм, бъдещ автор на детски книжки съм и съм мама – и като всичко това трябва да кажа едно: впечатлена съм! Благодарности! В самата мен избухнаха мечти и се наместиха (или разместиха?!?) пластове, валяха надежди… Красиво! И нужно. (Даже тайничко си пожелах да имам честта да работим заедно по бъдещи проекти…) Поздравления, Евгения, за смелостта да се занимавате именно с творене, за греещото въодушевление за хубави послания и за жизнерадостта, която блика от страниците на книгите Ви! Успехи!

  1. Благодаря Ви, Ивелина – за отношението и милите думи! Казани от човек като ВАс, звучат още по- стойностно. Наистина благодаря! Аз също ще се радвам, ако някой ден направим нещо заедно 😉 Светли празници!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s