Цветна бъркотия

cvbk3

Идеята за тази забавна история се роди спонтанно, провокирана от честите безсмислени спорове и вражди между хората. Това е книга за излишната суета, за толерантността и разбирането. Поднесена в стихотворна форма, нещо, с което децата искрено се забавляват, книгата е подходяща и за по-малките читатели – 3+

– Евгения


„Като търсач на хубави книги за деца с радост искам да ви съобщя, че тази “Цветна бъркотия” е най-хубавото ми българско откритие досега :)“ (Надежда Господинова)

Прочетете цялото ревю в Книжанка…

ЦВЕТНА БЪРКОТИЯ
Цена: 16.90лв
Корица: Твърда
Брой страници: 36
Размери: 27.5 / 20см
Възрастова група: 3+

butonr

Реклами

5 thoughts on “Цветна бъркотия

  1. Познавам Евгения като художник и очаквах първата й книжка с интерес . Когато разтворих кориците и видях чудесните илюстрации ,си казах „Браво Жени!’ , но истинската изненада за мене беше поезията,която ме плени – не очаквах , че освен художник,тя е и такъв поет ! Книжката завладява с майсторството на мерената реч , с онази ритмика и „мелодия“ на стиха,които те карат да я препрочиташ отново и отново с истинска наслада ! Всичко това, в съчетание с непреходните ценности,заложени в идеята на книжката,я правят истинско богатство. Благодарим ти Жени !

  2. Страхотна книжка ! Влюбихме се цялото семейство и веднага си поръчахме “ Матея “ …..и я очакваме с нетърпение! Поздравления за оригиналната идея и красивите рисунки!

  3. Поръчах книжката преди може би 2 седмици. От тогава насам не съм чела друга на малката си дъщеричка (всяка вечер си извършваме ритуал по четене на книжка и пеене на песничка). Много ни харесва и може би скоро ще я знаем и аз, и тя наизуст. Стихчетата са много мили, весели, рисунките – красиви.
    Благодаря, Евгения, за настроението, което Цветна бъркотия създава! Желая Ви успех, творческо дръзновение и реализиране на идеите!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s